Select Page

Event Phone: 070-3897738

  • 2019-06-03
    12:30 - 16:00
    Total spaces remaining: 7

Nu kör vi fokus på Open space!

Vi vill få en en chans till att träffas innan sommaren, och denna gång fokuserar vi på Open space! Vi vill fortsätta samtalen mellan alla deltagare och vi gör det genom att facilitera en halvdags Open space med riktigt bra förutsättningar att nå djupare.

 

Tema: Agilt ledarskap

Den här gången kommer vi köra på temat “Agilt ledarskap”. Inom detta tema ryms många frågeställningar! Dessa frågor kommer vi givetvis jobba fram tillsammmans under dagen. Men några exempel skulle kunna vara: “Vad är coachande ledarskap?”, “Vad är servant leadership?”, “När passar olika ledarstilar?”,  “Hur jobbar men med feedback som verktyg för att bygga ett team?”, osv.

Vi byter lokal

Vi älskar atmosfären på båten Tintin! Men den är inte riktigt lämpad för att facilitera en riktigt bra Open space. Dessutom var det många som tyckte det gungande lite för mycket sist.

Därför kommer vi att vara i ett par lokaler som heter Barbro och Tea, som ligger i Ungdomens hus, på Norra Skolgatan 10B.

Fotografering kan förekomma, där vi använder foton i kommunikation kring kommande event, och genom att anmäla dig godkänner du detta. Om du inte samtycker till detta behöver du meddela oss att inte vill medverka i något foto.

Venue:  

Address:
Norra Skolgatan 10 B, Malmö, Skåne län, 21152, Sweden